Anna Koivistosta Telegraafin asiakkuusjohtaja

Viestintätoimisto Telegraafin uudeksi asiakkuusjohtajaksi on nimitetty FM Anna Koivisto. Hän on työskennellyt Telegraafissa kymmenen vuoden ajan ja on yrityksen osakas. 

Anna vastaa työssään yhdessä asiakkuusjohtaja Päivi Luotin kanssa Telegraafin asiakkuuksista, viestinnän strategisesta suunnittelusta ja töiden koordinoinnista Telegraafin sisällä sekä ulkoisten kumppanien kanssa. 

Alun perin Anna tuli töihin Telegraafiin äitiyslomasijaiseksi vuoden 2011 alussa. Sijaisuus vaihtui nopeasti vakituiseksi työsuhteeksi, ja titteli vuosien varrella tiedottajasta viestinnän suunnittelijaksi ja johtavaksi viestintäkonsultiksi. Telegraafin kolmas osakas Annasta tuli vuoden 2019 alussa. 

– Anna on kehittynyt Telegraafi-vuosiensa aikana työtehtäviensä mukana. Hänellä on vankkaa osaamista kriisi- ja vastuullisuusviestinnästä, jotka ovat tärkeitä ja erityisosaamista vaativia osa-alueita palveluvalikoimassamme. Anna on luonteeltaan positiivinen ja työssään utelias, luova ja erittäin ammattitaitoinen. Näitä piirteitä myös asiakkaamme arvostavat kovasti. Langat pysyvät hänen käsissään vaativissakin tilanteissa, korostaa Telegraafin toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen.

Lue lisää Annan blogista >

Anna Koivisto

Asiakkuusjohtaja, osakas
puh. 041 433 6165
anna.koivisto@telegraafi.fi

Tilaa uutiskirje