Telegraafi FINBB

Annatko luvan -kampanja näkyi valtakunnallisesti

Telegraafi oli apuna FINBB:n ja suomalaisten biopankkien Annatko luvan –kampanjassa keväällä 2021. Kampanjan tavoitteena oli innostaa kansalaisia antamaan vapaaehtoisuuteen perustuvia biopankkisuostumuksia ja -näytteitä.

Annatko luvan -kampanja näkyi valtakunnallisissa medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Kampanjaan tehtiin erilaisia sisältöjä ja visuaalisia materiaaleja, kuten julisteita ja digitaalisia mainoksia. Telegraafi myös toteutti kampanjan päivitykset sosiaalisessa mediassa.

Osana kampanjasuunnitelmaa Telegraafi toimitti lisäksi viestintäohjeita materiaalien käyttöön sekä mediatiedoterungon biopankkien käyttöön. Telegraafi auttoi myös valtakunnallisen kampanjavideon sisällön ideoinnissa.

– Yhteistyö Telegraafin kanssa toimi aivan loistavasti. Aikataulupaineiden alla Telegraafi toimitti hyviä tekstejä, joissa oli selkeästi toteutettu kampanjan ydin. Kuvamateriaalien visuaalinen ilme oli todella hyvin suunniteltu, kertoo FINBB:n tiede- ja viestintäpäällikkö Mirkka Koivusalo.

FINBB portfolio
”Aikataulupaineiden alla Telegraafi toimitti hyviä tekstejä, joissa oli selkeästi toteutettu kampanjan ydin. Kuvamateriaalien visuaalinen ilme oli myös todella hyvin suunniteltu.”

Tilaa uutiskirje