Telegraafi Essi Rantanen uusi

Tarkka ja luova suunnittelija

Telegraafin AD, Art director Essi Rantanen tuli taloon graafiseksi suunnittelijaksi vuonna 2014. Graafisen suunnittelijan töitä hän on tehnyt myös omalla toiminimellään yrittäjänä. Telegraafissa Essi vastaa graafisten töiden visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa.

– Yksi oman työni tärkeimmistä tavoitteista on visualisoida tuotettu tekstisisältö selkeämpään ja houkuttelevampaan muotoon. Tällöin sekä tekstin sanoma että visuaaliset elementit pääsevät oikeuksiinsa. Lisäksi viestin lähettäjä saa sanomansa paremmin perille, ja viestin vastaanottaja puolestaan nauttii näkemästään. Lopputuloksena on todellinen win-win-tilanne.

– Toinen iso osa työtäni on luoda uusia yritysilmeitä sekä suunnitella ja toteuttaa erilaisia luovia visuaalisen viestinnän kokonaisuuksia. 

Vapaa-ajalla Essi on intohimoinen treenaaja ja innokas ruokaharrastaja, joka valmistaa mielellään värikästä, hyvänmakuista ja – tietysti – visuaalisesti hyvännäköistä ruokaa.

”Minulle merkitsee paljon, miltä asiat näyttävät. Olen myös koukussa symmetriaan ja värien harmoniaan. Rakastan sitä, että asiat ovat järjestyksessä – niin kotona kuin tietokoneeni näytöllä.”

Blogi

Tilaa uutiskirje