Essi Rantasesta Telegraafin Art director

Essi Rantanen (tradenomi (AMK), julkaisugraafikko, web designer) on nimitetty Viestintätoimisto Telegraafin Art directoriksi (AD).

Kuusi vuotta Telegraafissa työskennellyt Rantanen vastaa graafisten töiden visuaalisesta suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä muun tiimin kanssa.

– Työskentely erilaisten yritysten ja projektien parissa opettaa minulle jatkuvasti uutta. Pystymme tarjoamaan asiakkaillemme yhä monipuolisemmin erilaisia visuaalisia töitä sekä tuomaan luovia ideoita yritysten viestintään. Tulevaisuudessa haluan kehittää erityisesti brändistrategista osaamistani, mikä tuo visuaaliseen suunnitteluun entistä syvemmän merkityksen, Essi kertoo.

Essi tuli ensimmäisen kerran Telegraafiin työharjoitteluun toukokuussa 2014. Työharjoittelun jälkeen Essi jatkoi määräaikaisesti viestinnän assistenttina ja sen jälkeen vakituisessa työsuhteessa graafisena suunnittelijana. Työn ohella Essi on kehittänyt osaamistaan muun muassa web designer -koulutuksen myötä.

– Essi on kasvanut Telegraafin mukana. Hän on aina ollut työssään itsenäinen, tarkka ja luotettava. Vuosien varrella hän on saanut lisää kokemusta ja rohkeutta toteuttaa luovia ideoitaan. Hän on erinomainen osa meidän asiantuntijatiimiämme, kehuu Telegraafin toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen.

Lue lisää Essistä >

Lue, mitä Art directorin työpäivään kuuluu >

Essi Rantanen

AD, Art director
Julkaisugraafikko, tradenomi, web designer
puh. 050 373 4528
essi.rantanen@telegraafi.fi

Tilaa uutiskirje