Telegraafi vastuullisuusviestintä

Etsimme korkeakouluharjoittelijaa

Turkulainen Viestintätoimisto Telegraafi etsii tiimiinsä korkeakouluharjoittelijaa kevääksi 2021.

 

Toivomme harjoittelijaksi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa tutkintoaan suorittavaa opiskelijaa tai vastavalmistunutta aloittelevaa asiantuntijaa. Harjoittelu on palkallinen ja kestää kolme kuukautta.

Mikä on Telegraafi:

Telegraafi on vuonna 2008 perustettu viestintätoimisto. Teemme viestinnän suunnittelua, hoidamme mediasuhteita, kirjoitamme tiedotteita, nettitekstejä ja blogeja, suunnittelemme kriisitilanteiden viestintää ja tarjoamme myös graafisen suunnittelun palveluita.

Asiakkaitamme ovat pk-yritykset, isot konsernit ja pörssiyhtiöt, säätiöt ja yhdistykset sekä kunnat ja valtion organisaatiot. Telegraafin viestinnän asiantuntijoilla on mittava ja monipuolinen kokemus viestinnän eri tehtävistä. Viihtyisä toimistomme sijaitsee KOP-kolmiossa Turun keskustassa.

Mitä tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien sekä asiakasyritysten kanssa ja oppia lisää alan ammattilaisilta. Harjoittelu on ohjattua, joten saat jatkuvasti tukea kokeneilta kollegoilta. Saat kokemusta viestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta, asiakasyhteistyöstä sekä mediasuhteista.

Mitä odotamme sinulta:

  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja kokemusta erilaisten tekstien tekemisestä
  • jonkin verran kokemusta taitto-ohjelmista (opintoja tai käyttökokemusta työelämässä tai harrastusten parissa)
  • intoa oppia uutta ja tuottaa monipuolisia tekstejä
  • aktiivista asennetta työskentelyyn sekä kiinnostusta viestintäalaa kohtaan
  • mahdollisuutta työskennellä Turun toimistollamme tai etänä arkipäivisin noin klo 8–16 välillä

Hienoa, jos sinulla on lisäksi esimerkiksi monipuolista osaamista sosiaalisen median kanavista, videoiden teosta, valokuvauksesta tai joku muu taito tai kokemus, josta koet olevan hyötyä työssäsi viestinnän parissa.

Harjoittelun kesto on kolme kuukautta ja se alkaa 1.3.2021 tai sovittaessa.

Harjoittelupaikkaa tulee hakea 22.2.2021 klo 16 mennessä lähettämällä hakemus osoitteeseen mt@telegraafi.fi. Toimitathan meille hakemuksesi lisäksi ansioluettelon ja muutaman työnäytteen. Kerro hakemuksessasi viestinnän opinnoista ja mahdollisesta työkokemuksesta alalla. Työnäytteesi voi olla portfolio, näytteitä kirjoittamistasi teksteistä tai vaikka video.

Lisätietoja harjoittelusta antaa:

Toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen
puh. 0400 232 970

mt@telegraafi.fi

Tilaa uutiskirje