Harjoittelijaksi Viestintätoimisto Telegraafiin

Turkulainen Viestintätoimisto Telegraafi etsii tiimiinsä korkeakouluharjoittelijaa loppuvuodeksi 2021.

Toivomme harjoittelijaksi yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa tutkintoaan suorittavaa opiskelijaa tai vastavalmistunutta aloittelevaa asiantuntijaa. Harjoittelu on palkallinen ja kestää kolme kuukautta.

Mikä on Telegraafi:

Telegraafi on vuonna 2008 perustettu viestintätoimisto. Teemme viestinnän suunnittelua, hoidamme mediasuhteita, kirjoitamme tiedotteita, nettitekstejä ja blogeja, suunnittelemme kriisitilanteiden viestintää ja tarjoamme myös graafisen suunnittelun palveluita.

Asiakkaitamme ovat pk-yritykset, isot konsernit ja pörssiyhtiöt, säätiöt ja yhdistykset sekä kunnat ja valtion organisaatiot. Viihtyisä toimistomme sijaitsee KOP-kolmiossa Turun keskustassa. 

Tapahtumatoimisto Tapahtumallinen ja Viestintätoimisto Telegraafi yhdistyivät kesällä 2021 muodostaen Idea Group -konsernin. Idea Groupin osaaminen rakentuu vahvaan strategisen viestinnän ymmärrykseen sekä kokonaisvaltaiseen tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä markkinointiviestintään. Lue lisää www.ideagroup.fi

Mitä tarjoamme sinulle:

Mahdollisuuden työskennellä mielenkiintoisten projektien ja asiakasyritysten kanssa, oppien lisää alan ammattilaisilta. Harjoittelu on ohjattua, joten saat jatkuvasti tukea kokeneilta kollegoilta.

Saat kokemusta viestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta, asiakasyhteistyöstä sekä mediasuhteista.

Mitä odotamme sinulta:

  • sujuvaa suomen kielen taitoa ja kokemusta erilaisten tekstien tekemisestä
  • intoa oppia uutta ja tuottaa monipuolisia tekstejä
  • aktiivista asennetta työskentelyyn sekä kiinnostusta viestintäalaa kohtaan
  • mahdollisuutta työskennellä Turun toimistollamme tai etänä arkipäivisin noin klo 8–16 välillä

Hienoa, jos sinulla on lisäksi esimerkiksi monipuolista osaamista sosiaalisen median kanavista tai joku muu taito tai kokemus, josta koet olevan hyötyä työssäsi viestinnän parissa.

Harjoittelun kesto on noin kolme kuukautta ja se alkaa 1.11.2021 tai sovittaessa.

Harjoittelupaikkaa tulee hakea viimeistään 15.10.2021 lähettämällä hakemus osoitteeseen anna.koivisto@telegraafi.fi. Toimitathan meille hakemuksesi lisäksi ansioluettelon ja muutaman työnäytteen. Kerro hakemuksessasi viestinnän opinnoista ja mahdollisesta työkokemuksesta alalla. Työnäytteesi voi olla portfolio, näytteitä kirjoittamistasi teksteistä tai vaikka video.

Lisätietoja harjoittelusta antaa:

Anna Koivisto
Asiakkuusjohtaja
puh. 041 433 6165
anna.koivisto@telegraafi.fi

Tilaa uutiskirje