Modernin markkinointiviestinnän rakennusmestari

Ennen yritykseemme siirtymistä Henri Tammenniemi työskenteli pk- ja suuryritysten inhouse-markkinoinnissa yli 10 vuoden ajan. Näistä viimeiset neljä vuotta hän vastasi suuren suomalaisen IT-palveluyrityksen brändistä ja markkinoinnin modernisoinnista.

Vuoden 2022 alussa taloon tullut Henri työskentelee yrityksessämme asiakkuusjohtajana ja vastaa nimetyistä asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Asiakastyön ohella hän vastaa talon sisällä IT:stä ja tietotyön sujuvuudesta. Henri kuvailee itseänsä kokonaisuuksien hahmottajaksi ja nopeaksi oppijaksi, jolle on luontaista asioihin tarttuminen ja huolellinen projektien läpivieminen alusta loppuun asti.

– Ymmärrän hyvin asiakkaidemme ja heidän liiketoimintojensa tarpeita ja räätälöin juuri heille sopivia ratkaisuja. Työskentelen mielelläni eri sidosryhmien, kuten markkinoinnin, myynnin, johdon tai tuotannon kanssa ja haluan nähdä asiat monesta perspektiivistä. Markkinointiviestinnän ydin on pukea yrityksen toiminta sanoiksi ja kuviksi ja löytää oikeat kanavat, joissa viesti tavoittaa kohderyhmän.

Vapaa-aikansa pääkaupunkiseudulta takaisin kotikulmilleen palannut Henri viettää perheensä parissa. Ulkoilu, ruuanlaitto ja erilaiset piha- ja remontointityöt tuovat hyvää vastapainoa tietotyölle.

”Muista katsoa yritystäsi potentiaalisten asiakkaidesi silmin – miltä se näyttää ja kuulostaa. Tarvittaessa kysy asiaa heiltä.”

Blogi

Tilaa uutiskirje