Telegraafi muistilappu smile

”Huippuammattilaisia, jotka reagoivat nopeasti”

Telegraafi toteutti marraskuussa asiakaskyselyn, johon vastasi yhteensä 28 asiakastamme. Suuri kiitos vastanneille – lahjoitimme jokaisesta vastauksesta 10 euroa Turun Hope ry:lle, joten saimme kasaan hienon 280 euron lahjoituspotin.

Kyselyn vastaukset nostivat hymyn huulille pimeän talven keskellä. Niiden perusteella Telegraafin asiakkaat ovat valtaosin hyvin tyytyväisiä toimintaamme. Kouluarvosanaksi saimme useimmin yhdeksää ja kymmentä. Mieltämme lämmittää, että olemme voineet olla avuksi asiakkaillemme.

Luovia asiantuntijoita

Asiantuntevuus, nopeus, hinta ja luovuus ovat tekijöitä, jotka vastausten mukaan vaikuttavat viestintätoimiston valintaan. Otamme nämä tekijät jatkossakin huomioon omassa toiminnassamme.

Asiakkaamme ovat selvästi useimmiten kuulleet Telegraafista suosittelun kautta, ja moni lukee säännöllisesti uutiskirjettämme. Asiakkaamme ovat tyytyväisiä tavoitettavuuteen, asiantuntevuuteen, ideointiin, projektinhallintaan ja aikataulussa pysymiseen.

Kiitämme asiakkaitamme vastauksisista ja yhteistyöstä. Lupaamme jatkossakin tehdä parhaamme ja kehittää toimintaamme entisestään, jotta voimme tarjota parasta mahdollista viestintäpalvelua.

Telegraafista sanottua:

”Täydellinen luotettavuus”

”Huippu!”

”Sympaattisuus on omaa luokkaansa!”

”Erittäin hyvin tiedotteet menneet läpi, monessa toimistossa ei päästä samanlaiseen läpimenoprosenttiin.”

”Luotettava, asiakasta kuunteleva”

”Huippuammattilaisia, jotka reagoivat nopeasti.”

Tilaa uutiskirje