Telegraafi Neuroliitto

Infografiikka Neuroliitolle

Helmikuussa 2018 Telegraafi toteutti Neuroliitolle Harvinaiset näkyväksi -kampanjaa varten infografiikan, joka julkaistiin harvinaisten sairauksien päivänä 28.2. julisteen ja flyerin muodossa.

– Telegraafin avulla saimme materiaalit nopeasti valmiiksi. Jäsenistömme on kehunut flyeria laadukkaaksi, ja niitä on mielellään jaettu erilaisissa yleisötilaisuuksissa. Kokonaisuutena sekä flyer että juliste ovat olleet hyviä keskustelun herättäjiä, Neuroliiton viestintäpäällikkö Mari Vilska kertoo.

Infografiikan tavoitteena oli nostaa esiin harvinaisia neurologisia sairauksia,muistuttaa harvinaissairaiden määrästä Suomessa ja maailmalla sekä tuoda esiin Neuroliitossa tehtyä työtä harvinaissairaiden hyväksi.

– Infografiikka oli oiva tapa saada paljon tietoa puristettua visuaalisesti kompaktiin pakettiin. Olemme saaneet siitä paljon positiivista palautetta, ja kiitosta ovat saaneet muun muassa sen informatiivisuus sekä selkeät grafiikat ja kuvat, Vilska sanoo.

Telegraafi Neuroliitto portfolio
”Olemme saaneet infografiikasta paljon positiivista palautetta, ja kiitosta ovat saaneet muun muassa sen informatiivisuus, laatu sekä selkeät grafiikat ja kuvat.”

Tilaa uutiskirje