Telegraafi Fanni Alavuotunki

Lyngenin alpeilta osaksi Telegraafin tiimiä

Fanni Alavuotunki on aloittanut maaliskuun alussa Telegraafin nuorempana viestintäkonsulttina.

Filosofian maisteriksi Jyväskylän yliopistosta viestinnän tutkinto-ohjelmasta syksyllä valmistunut Fanni tuo Telegraafiin tuulahduksen Norjan vuoristoja sekä viestintä- ja vuorovaikutusosaamista.

 

– Olen todella innoissani päästessäni mukaan näin ammattitaitoiseen porukkaan! Odotan mielenkiinnolla, millaista arki viestintätoimistossa on. Aikaisemmin olen työskennellyt organisaation viestintäyksikössä, missä pääsin tekemään monipuolisesti niin sisäisen kuin ulkoisen viestinnän tehtäviä. Telegraafissa toivon pääseväni hyödyntämään osaamistani muun muassa viestinnän suunnittelun, vastuullisuusviestinnän ja sosiaalisen median parissa.

 

Vuorovaikutus- ja viestintäilmiöihin koulutuksessaan pureutunut Fanni pitää mielenkiintoisena mahdollisuutta kokea käytännössä, miten perehdytys ja työyhteisöön tutustuminen onnistuu viestintäteknologioita hyödyntäen.

 

– Työskentelen, korona-ajan mukaisesti, täysin etänä. Teams toimii ongelmitta myös Pohjois-Norjassa, missä vietän kevättä. Siitä olen erityisen iloinen, että vastaanotto etäyhteyksinkin on ollut lämmin, Fanni kertoo.

 

Norjan vuoristoon, Lyngenin alpeille Fannin vei harrastusmahdollisuudet. Luonnossa viihtyvä ja vapaalaskua harrastava Fanni palasi aikaisemmin joka kevät Lyngenin alueelle muutamaksi viikoksi. Tämä ei kuitenkaan enää riittänyt, ja kevät 2021 päätettiin viettää kokonaan vuoristomaisemissa.

 

– Parasta täällä asumisessa on se, että sukset voi laittaa jalkaan jo ulko-ovella ja työpäivän päätteeksi ehtii vielä pienelle laskuretkelle. Muistan myös päivittäin ihastella olohuoneen ikkunasta avautuvaa meri- ja vuoristomaisemaa.

 

Telegraafin toimitusjohtaja Marja-Terttu Rantanen kertoo, että Fanni vakuutti iloisella ja reippaalla olemuksellaan.

 

– Hänellä on juuri meille sopiva viestinnän koulutus ja jo sopivasti kokemusta viestinnän alan töistä. Hän tekee etätöitä, kuten me muutkin, mutta tällä hetkellä Lyngenin alpeilta käsin.

Fanni Alavuotunki

Nuorempi viestintäkonsultti
FM/viestintä
puh. 040 045 8271
fanni.alavuotunki@telegraafi.fi

Tilaa uutiskirje