Telegraafi Mari Saarteinen

Asiantuntijamme Brysselissä

Mari Saarteinen on yhteistyökumppanimme Brysselissä. Hänen avullaan voimme palvella asiakkaitamme EU:hun liittyvissä asioissa.

Mari on EU-viestinnän ja -vaikuttamisen asiantuntija, joka on nähnyt EU:n sisältä ja ulkoa. Hän työskenteli vuosia viestintätehtävässä Euroopan parlamentissa ja on vetänyt useita komission viestintähankkeita. Konsulttina hänellä on karttunut vankka kokemus siitä, miten Brysselissä asiaa viedään eteenpäin – millä eri keinoin viesti saadaan parhaiten perille oikeille tahoille.

Hän on auttanut muun muassa energia- ja liikennesektorin, metsä-, kemian- ja elintarviketeollisuuden sekä terveydenhuollon pohjoismaisia ja kansainvälisiä yrityksiä sekä julkisia toimijoita. Mari on toiminut myös freelance-toimittajana alue- ja asiakaslehdissä.

Strategisen organisaatioviestinnän ja
EU-vaikuttamisen asiantuntija.

Mari on valmistunut valtiotieteiden maisteriksi Turun yliopistosta. Granadan yliopistossa Espanjassa hän syvensi EU-oikeuden ja -politiikan opintojaan. EU:hun Mari sai aikoinaan kipinän Turun yliopistossa ja syvensi opintojaan Granadan yliopistossa. Hänellä on myös viestinnän johtamisen diplomi.

Blogi

Tilaa uutiskirje