Telegraafi mediatiedotteet ja mediainfot
Telegraafi mediatiedotteet ja mediainfot

Mediatiedotteet ja mediainfot

Mediatiedotteilla ja mediatilaisuuksilla saa arvokasta näkyvyyttä. Kerro yrityksestäsi ja osaamisestasi myös muissa kuin markkinointikanavissa.

Haluatko näkyvyyttä yrityksellesi keskeisissä uutisvälineissä? Haluatko vaikuttaa tai esitellä osaamistasi? Onko sinulla uutinen, mutta et tiedä miten siitä kertoa?

 

Meillä on vahva media-alan osaaminen ja pitkä kokemus erilaisten medialle tarkoitettujen tilaisuuksien järjestämisestä. Ydinliiketoimintamme tuloksellisuus ja hyvät toimittajasuhteemme johtuvat tinkimättömästä asenteestamme: me emme sekoita markkinointia tiedottamiseen.

 

Tiedämme, millainen on hyvä tiedote ja miten sen saa julki. Laadimme puolestasi lehdistötiedotteet ja mediatiedotteet, valitsemme sopivat mediat ja huolehdimme tiedotteiden lähettämisestä. Seuraamme myös tiedottamisen onnistumista seurantatyökalujen avulla.

 

”Telegraafin kanssa työskentely sujui erinomaisesti ja ammattimaisen tehokkaasti. Terveystoimittajien vierailupäivän valmistelut aloitettiin riittävän aikaisin ja toimittajille lähetetyt kutsut, päivän sisältö ja aikataulutus olivat kaikki hyvin toimivia.”

 

– Esa Halsinaho, viestintäpäällikkö, Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Referenssit

Tilaa uutiskirje