Telegraafi Medikumppani

Medikumppanin monipuolinen viestintäkumppani

Telegraafi auttoi Medikumppania viestintästrategian luomisessa, brändiuudistuksessa ja uusien verkkosivujen toteuttamisessa.

Yhteistyö terveydenhuollon henkilöstöpalveluyritys Medikumppanin kanssa alkoi syksyllä 2017. Ensimmäisenä sparrattiin Medikumppanin ydinviestejä ja käsiteltiin perusteellisesti yrityksen viestinnän eri osa-alueita: haasteita, kohderyhmiä, tavoitteita ja vastuita. Hyvin tehty viestinnän suunnittelu on kivijalka, johon voi nojata arjen työssä.

– Olemme todella tyytyväisiä materiaaliin, jonka saimme. Tällainen pohdinta ja kiteytys olisi kyllä jokaisen pienemmän ja suuremman yrityksen syytä tehdä. Erinomaista työtä, Telegraafi sai taas kerran jutun juonesta kiinni enemmän kuin hyvin, kehuu Medikumppanin asiakkuusjohtaja Outi Leino.

Kattotason suunnitelmia ja ruohonjuuritason tekemistä

Viestintäsuunnitelma ja ydinviestit loivat pohjan uusien verkkosivujen rakenteen suunnittelulle ja sisällöntuotannolle, yritysesittelymateriaaleille ja muille käytännön toimenpiteille. Lisäksi Telegraafi uudisti Medikumppanin visuaalisen ilmeen, loi graafisen ohjeistuksen, suunnitteli peruslomakkeiston ja yrityksestä kertovia infografiikoita.

Messunäkyvyys parani uusilla messuseinillä ja jaettavilla flyereilla. Telegraafi sparrasi Medikumppania myös sosiaalisen median käytössä. Uudistusten keskellä yrityksen nimikin muuttui Mediradixista Medikumppaniksi.

Medikumppanissa ollaan tyytyväisiä viestinnällisten uudistuksien toteutumiseen.

– Yhteistyö Telegraafin kanssa on erittäin miellyttävää, joustavaa ja helppoa. Tämä työ on meille tärkeä ja tarpeellinen, tästä on nyt hyvä jatkaa eteenpäin, kiittää Leino.

Telegraafi Medikumppani portfolio
”Olemme todella tyytyväisiä materiaaliin, jonka saimme. Tällainen pohdinta ja kiteytys olisi kyllä jokaisen pienemmän ja suuremman yrityksen syytä tehdä.”

Tilaa uutiskirje