Modernit nettisivut asianajotoimistolle

Asianajotoimisto Kailiala on työoikeuteen erikoistunut asianajotoimisto. Lisäksi yrityksellä on erityisosaamista myös perhe- ja perintöoikeuden alalla. Yritys palvelee myös monissa muissa lakiasioissa, kuten esimerkiksi kiinteistö- ja asuntokauppariidoissa.

Telegraafin ja Asianajotoimisto Kailialan yhteistyö alkoi syksyllä 2020, kun yritys halusi uudistaa nettisivut. Tavoitteena oli luoda moderni, tyylikäs ja selkeä nettisivusto, joka toisi paremmin esille yrityksen palveluja ja henkilöstöä. Samalla yrityksen logo haluttiin uudistaa, koska nimi vaihtui omistusmuutosten myötä.

Telegraafi on luonut yritykselle uuden logon. Lisäksi Telegraafi on suunnitellut nettisivuston visuaalisen ilmeen: typografian, värit sekä kuvamaailman ja tehnyt sivuston teknisen toteutuksen. Uuden kuvamaailman mukaiset valokuvat toteutti Telegraafin yhteistyökumppani Rabbit Visuals.

– Olemme olleet todella tyytyväisiä uusiin nettisivuihin. Lisäksi yrityksemme visuaalinen ilme on tuotu tyylikkäästi nykypäivään. Uudet henkilökuvat hoituivat sujuvasti Telegraafin kautta, ja saimme käyttöömme paljon uusia ajantasaisia valokuvia, kertoo varatuomari ja asianajaja Jari Kailiala.

– Nettisivujen julkaisun jälkeen olemme tilanneet Telegraafilta myös käyntikortteja sekä tarvittavia kylttejä ja tarroja toimistotiloihin. Yhteistyö Telegraafin kanssa on sujunut hyvin ja tarpeisiimme on vastattu nopeasti, Kailiala jatkaa.

Kailiala portfolio
”Nettisivujen julkaisun jälkeen olemme tilanneet Telegraafilta myös käyntikortteja sekä tarvittavia kylttejä ja tarroja toimistotiloihin. Yhteistyö Telegraafin kanssa on sujunut hyvin ja tarpeisiimme on vastattu nopeasti.”

Tilaa uutiskirje