Telegraafi Marva Group

Modernit nettisivut Marva Groupille

Marva Group on vuonna 1945 alkunsa saanut raumalainen perheyritys. Olavi Marvan perustamasta yhden miehen yrityksestä on kasvanut kansainvälisillä markkinoilla toimiva maailmanluokan konserni, joka työllistää 100 lämpömuovauksen ja viestintäalan ammattilaista. Marva Groupiin kuuluvat Satatuote Oy sekä Marva Media.

Telegraafin ja Marva Groupin yhteistyö alkoi alkuvuonna 2019, kun yhtiö halusi uudistaa nettisivut. Tavoitteena oli luoda moderni, tyylikäs ja selkeä nettisivusto, joka toisi esille konsernin nykypäivää ja historiaa.

Telegraafi on suunnitellut sivuston visuaalisen ilmeen: typografian, värit sekä kuvamaailman. Lisäksi Telegraafi on auttanut sivujen sisällön suunnittelussa, sisällön tuottamisessa ja projektinhallinnassa.

– Yhteistyö sujui suunnitelmien mukaisesti. Lopputulos on toiveidemme mukainen, hyvä ja nykyaikainen. Olemme myös tyytyväisiä työn laatuun ja Telegraafin aktiivisuuteen, sanoo Marva Groupin toimitusjohtaja Heikki Marva.

Tutustu nettisivustoon >

Telegraafi Marva Group portfolio
”Yhteistyö sujui suunnitelmien mukaisesti. Lopputulos on toiveidemme mukainen, hyvä ja nykyaikainen. Olemme myös tyytyväisiä työn laatuun ja Telegraafin aktiivisuuteen.”

Tilaa uutiskirje