Telegraafi Aurator

Näyttävä esitys varainhoidon yritykselle

Telegraafin ja Auratorin yhteistyö alkoi syksyllä 2019, kun Aurator Varainhoito halusi uudistaa yrityksen käytössä olevan PowerPoint-esityspohjan. Lisäksi kaivattiin valmista esitystä, joka toisi esille yrityksen toimintaa ja palveluja. Toiveena oli luoda persoonallinen, moderni ja näyttävä esitys yrityksestä.

Telegraafi on suunnitellut PowerPoint-esityspohjan visuaalisen ilmeen: typografian, värit sekä kuvamaailman. Lisäksi Telegraafi on laatinut uuden esityksen yrityksestä.

– Yhteistyö Telegraafin kanssa oli helppoa. Kerroimme aloituspalaverissa toiveistamme uudistettavan esityksen suhteen. Telegraafin väki ymmärsi nopeasti, millaista tyyliä tavoittelemme ja toimitti meille ensimmäiset versiot esityksistä ripeämmin kuin ehdimme niitä odottaakaan, kertoo Aurator Varainhoidon yrityspankkiiri Mikael Henriksson.

– Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja työn laatuun. Uudistettu esitys on tyyliltään tuore, selkeä ja luottamusta herättävä. Se antaa Auratorista juuri sellaisen kuvan kuin halusimmekin, Henriksson jatkaa.

Telegraafi Aurator portfolio
”Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja työn laatuun. Uudistettu esitys on tyyliltään tuore, selkeä ja luottamusta herättävä. Se antaa Auratorista juuri sellaisen kuvan
kuin halusimmekin.”

Tilaa uutiskirje