Energinen suunnannäyttäjä, HR- ja projektiosaaja

Telegraafia, ja samalla myös koko Idea Groupia luotsaava toimitusjohtaja Sanni Rostedt aloitti nykyisessä pestissään kesällä 2021, Telegraafin yhdistyttyä tapahtumatoimisto Tapahtumallisen kanssa.

Sannin tehtäviin kuuluu yleis-, talous- ja henkilöstöhallinto sekä yhtiön kehittäminen. Myynti, asiakaspalvelu ja projektijohtaminen ovat Sannin vahvuuksia. Hän on toiminut kymmenen vuotta kasvuhakuisten pk-yritysten johdossa tapahtuma- ja markkinointialalla.

– Viestintä on kokonaisvaltaista ja mukana kaikessa. Vaikuttavuus kasvaa suunnitelmallisuutta lisäämällä. Innostun eniten tilanteista ja mahdollisuuksista, missä strategisella viestinnän suunnittelulla saadaan aikaan muutoksia ja mitattavia tuloksia.

Kymmenen vuotta kasvuhakuisten pk-yritysten johdossa tapahtuma- ja markkinointialalla toiminut Sanni on myös vapaa-ajallaan aktiivinen kahden, jos mahdollista vielä aktiivisemman tytön äiti ja mukana monissa erilaisissa projekteissa. Sanni keskittyy elämässään ratkaisuihin, eikä esteisiin.

– Minä keskitän energiani ratkaisuihin. Rakastan järjestelmällisyyttä ja siitä syntyvää hallinnan tunnetta. Kokonaisuuden ollessa kunnossa, ei yllätykset suista radalta.

”Minä keskitän energiani ratkaisuihin. Rakastan järjestelmällisyyttä ja siitä syntyvää hallinnan tunnetta.”

Blogi

Tilaa uutiskirje