Telegraafi YH Kodit

Seinäkylttejä ja tarroja YH Kodeille

YH Kodit Oy on pitkäaikainen vuokranantaja, kiinteistönomistaja ja rakennuttaja. Yhtiö on ollut mukana rakentamassa koteja jo yli 40 vuotta. Se omistaa lähes 8 000 asuntoa, joissa asuu yli 10 000 asukasta. Asunnot sijaitsevat Tampereen ja Turun alueilla.

Telegraafi on suunnitellut ja toteuttanut YH Kodeille jätteiden lajitteluun liittyviä seinäkylttejä ja tarroja. Kiinteistöjen jätteiden lajittelupisteet kaipasivat yhtenäisia ohjeistuksia, jotta kierrätys olisi asukkaille helpompaa. Telegraafi toteutti asiakkaan toiveen mukaisia kylttejä ja tarroja havainnollistavaa grafiikkaa hyödyntäen.

– Yhteistyö Telegraafin kanssa on ollut aina joustavaa ja viestittely helppoa. Telegraafi suunnitteli meille oman näköiset kyltit ja opasteet jätepisteisiin, jotta kierrättäminen olisi mahdollisimman helppoa asukkaillemme. Valmiit painotuotteet tilattiin suoraan toimistolle ja painotöitä tilattaessa Telegraafi oli huomioinut myös kylttien materiaalit, jotka kestävät sään vaihteluita, sanoo YH Kotien markkinointijohtaja Tuire Mäenpää.

Telegraafi YH Kodit portfolio
”Yhteistyö Telegraafin kanssa on ollut aina joustavaa ja viestittely helppoa.”

Tilaa uutiskirje