Telegraafi Sini Mäenanttila

Yhteistyökumppanimme digimaailmassa

Markkinointitoimisto mThing:in digiosaaja Sini Mäenanttila on
Telegraafin yhteistyökumppani erilaisissa digitaalisissa toteutuksissa. Sinin asiantuntemuksen avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistä laajemmat palvelut, kuten monipuoliset nettitoteutukset sekä digimarkkinoinnin uusimmat tuulet.

Sini on työskennellyt useita vuosia nettisivujen suunnittelun, toteuttamisen ja kehittämisen sekä erilaisten digimarkkinointiprojektien parissa. Sini tekee töitä eri toimialojen yritysten kanssa ja on menestyksekkäästi auttanut yrityksiä hankkimaan lisää näkyvyyttä tuotteilleen ja palveluilleen.

Sini myös kehittää yritysten nettisivuja saadun datan perusteella ja parantaa sitä kautta niiden hakukonenäkyvyyttä ja -markkinointia.

Luova nörtti, jonka erikoisosaamisalaa ovat nettisivut, datan analysointi ja digimarkkinointi.

Sinillä on jatkuva kiinnostus uuteen teknologiaan ja uuden oppimiseen. Hän on taustaltaan graafinen suunnittelija sekä web designer ja on suorittanut useita Google-, YouTube- ja Facebook-mainonnan sertifikaatteja. Monipuolinen osaaminen auttaa ymmärtämään asiakkaiden tarpeita ja rakentamaan palveluita erityisesti loppukäyttäjä huomioiden.

Blogi

Tilaa uutiskirje