Telegraafi Ecom

Sisällöntuotantoa Ecom Oy:lle

Ecom Oy on vuonna 1995 perustettu yritys, joka kuuluu nykyisin Accountor-konserniin. Ecom Oy tuottaa erityisesti talotekniikka-alalle suunnattuja Ecom Taloushallinnon ja Ecom Jet -ohjelmistoja. Lisäksi tytäryhtiö Ecom Tilit Oy tuottaa tilitoimistopalveluita talotekniikka- ja rakennusalan yrityksille.

Telegraafi on tehnyt Ecomin kanssa yhteistyötä vuodesta 2019 lähtien. Yritykselle on muun muassa kirjoitettu blogeja nettisivuille sekä koottu ladattavia oppaita taloushallinnon ohjelmiston käyttöön. Lisäksi yritykselle on tehty interaktiivinen yritysesittely ja avustettu tapahtumasuunnittelussa.

– Telegraafin kanssa työskentely on ollut sujuvaa, ja Telegraafin ammattitaitoinen henkilökunta pääsi kiinni liiketoimintaamme ja asiakaskuntaamme nopeasti, sanoo Ecom Oy:n kaupallinen johtaja Mikko Ruoho.

– Yhteistyömme on tuottanut asiakkaillemme ja potentiaalisille asiakkaille mielenkiintoista sisältöä, jossa on hyödynnetty yrityksemme ohjelmisto-osaamista asiakkaidemme eduksi. Välillä töitä on tehty erittäin kiireellisessä aikataulussa, mutta Telegraafi on auttanut meitä näissäkin tapauksissa hymyssä suin, jatkaa Ruoho.

Telegraafi Ecom portfolio
”Välillä töitä on tehty erittäin kiireellisessä aikataulussa, mutta Telegraafi on auttanut meitä näissäkin tapauksissa hymyssä suin.”

Tilaa uutiskirje