Telegraafi FINBB

Suunnitellumpaa viestintää kuukausisopimuksen myötä

Biopankkien Osuuskunta Suomi – FINBB ja Telegraafi ovat tehneet yhteistyötä syksystä 2020 lähtien. Telegraafi on auttanut FINBB:tä monipuolisesti viestinnän strategisen suunnittelun, mediatiedottamisen, some-viestinnän ja visuaalisen viestinnän osalta.

– Yhteistyö kuukausisopimuksen puitteissa on sujunut tehokkaasti: viestintä on muuttunut suunnitellummaksi ja toimenpiteet toteutuvat ajallaan. Yhteistyö sujuu jouhevasti ja Telegrafin kanssa on helppo kommunikoida, FINBB:n tiede- ja viestintäpäällikkö Mirkka Koivusalo kertoo.

Helppoa yhteistyötä ja vakuuttavaa osaamista

Kuukausisopimuksen myötä FINBB:n toiminta ja kumppanit ovat tulleet Telegraafille entistä tutummaksi. Osana yhteistyötä toteutettiin myös biopankkiverkoston viestinnän roadmap sekä materiaalipankki, jossa on erilaisia aineistoja yhteistyössä tehtävän viestinnän helpottamiseksi.

– Telegraafi otti tehtäväkseen viestintäsuunnitelman tekemisen verkostolle, jossa on paljon eri toimijoita ja yhteistä viestintäsuuntausta vielä haetaan. Tämä on minusta Telegraafin osaamista parhaimmillaan. Viestintäihmiset saivat toivomansa vuosikellon ja materiaalit, joita he voivat hyödyntää sekä Suomen Biopankit -viestinnässä että omissa biopankeissaan, Koivusalo kertoo.

”Yhteistyö kuukausisopimuksen puitteissa on sujunut tehokkaasti: viestintä on muuttunut suunnitellummaksi ja toimenpiteet toteutuvat ajallaan.”

Tilaa uutiskirje