Telegraafi Suomen Metsäyhdistys

Telegraafi auttoi toteuttamaan Päättäjien Metsäakatemian juhlavuoden viestintää

Suomen Metsäyhdistyksen järjestämä, yhteiskunnallisille vaikuttajille suunnattu Päättäjien Metsäakatemia -kurssi täyttää tänä vuonna 25 vuotta. Telegraafi on ollut Metsäyhdistyksen kumppanina suunnittelemassa ja toteuttamassa juhlavuoden viestintää.

Kutsumuotoisen Päättäjien Metsäakatemia -kurssin ja keskustelufoorumin tavoitteena on ollut perustamisestaan, vuodesta 1996, lähtien lisätä suomalaisten vaikuttajien kiinnostusta metsäasioihin, vahvistaa heidän metsällistä tietämystään sekä luoda vuorovaikutusta metsäalan ja muiden alojen vaikuttajien kesken.

Juhlavuoden aikana metsien kestävän käytön sosiaalisen kestävyyden näkökulmaa on nostettu esiin Telegraafin toteuttaman sosiaalisen median kanava- ja sisältösuunnitelman kautta, uutiskirjeissä sekä valtakunnallisen median kautta laajan kohdeyleisön tavoittavilla artikkeleilla.

Sosiaalisessa mediassa seuraajia on pyydetty kertomaan omasta lempimetsästään #lempimetsä-haasteen avulla. Lisäksi Telegraafi tukee Päättäjien Metsäakatemiaa asiantuntijatekstien laatimisessa sekä juhlavuoden tiedottamisessa.

– Saimme Telegraafista tukea some-viestinnän aktivointiin ja viestinnän sisältöjen suunnitteluun. Yhteistyö on sujunut hyvin, ja se on tuonut uutta virtaa myös omaan ulkoiseen viestintäämme, sanoo johtava asiantuntija Elina Antila Suomen Metsäyhdistyksestä.

”Yhteistyö on sujunut hyvin, ja se on tuonut uutta virtaa myös omaan ulkoiseen viestintäämme.”

Tilaa uutiskirje