Telegraafi Valonia

Videomateriaalia ja sosiaalisen median kampanjoita Valonialle

Valonia on Varsinais-Suomen kuntien yhteinen asiantuntijaorganisaatio, jonka ydinosaamista ovat ympäristö- ja energia-asiat sekä kestävä kehitys.

Telegraafilla oli ilo toteuttaa Valonialle syksyllä 2020 kestävää liikkumista esittelevä video, josta jalostettiin kattava Kestävää menoa! -oppimateriaali alakouluille. Telegraafi hoiti videon käsikirjoituksen ja valmistelut yhteistyössä Valonian kanssa, videon kuvauksesta ja editoinnista vastasi Telegraafin yhteistyökumppani Mediascope Productions.

– Oppimateriaalin videotehtävään saatiin idea melko nopealla aikataululla ja oli ilahduttavaa, että löysimme tekijät, jotka saivat heti jutun juonesta kiinni. Käsikirjoitus ja kuvauspaikat jäsenneltiin selkeäksi suunnitelmaksi ja itse kuvauspäivänä saimme seurata tehokasta kameratyötä, mutta myös mukavan mutkatonta lapsinäyttelijän ohjausta kuvaamisen ohessa. Jälkiäänitys- ja tekstitystyöt sujuivat nekin ripeästi, kertoo Valonian viestintäasiantuntija Maiju Oikarinen.

Lisäksi Telegraafi on tehnyt Valonialle sisältöjä ja mainoskampanjoita sosiaaliseen mediaan kiertotalouden ja pyöräilyn edistämisen teemoissa. Myös Kestävää menoa! -oppimateriaalista tehdään sosiaalisen median kampanja myöhemmin keväällä ja syksyllä.

Video osana oppimateriaalia > 

”Oppimateriaalin videotehtävään saatiin idea melko nopealla aikataululla ja oli ilahduttavaa, että löysimme tekijät, jotka saivat heti jutun juonesta kiinni.”

Tilaa uutiskirje