Telegraafi J-Isännöinti

Viestinnän ulkoistamisella lisätunteja työpäivään

Naantalissa, Raisiossa ja Turussa toimivalle J-Isännöinnille on vuosien kokemus kiinteistöalalta opettanut, kuinka tärkeää on toimiva viestintä asukkaiden ja isännöintiliikkeen välillä. Telegraafi auttaa J-Isännöintiä viestinnän suunnittelussa ja toteuttamisessa ja oli mukana uudistamassa yrityksen nettisivuja yhdessä markkinointitoimisto KMG:n kanssa.

– Yhteistyö Telegraafin kanssa on ollut alusta alkaen hyvin sujuvaa. Heti ensimmäisen pitkän palaverin jälkeen jäi sellainen olo, että olemme varsin hyvissä käsissä, toteaa J-Isännöinnin toimitusjohtaja Jani Oförsagd.

Viestinnän ulkoistaminen vapauttaa aikaa muille töille

Yhteistyö aloitettiin viestinnän suunnittelulla.

– Suunnitelmallisuus on helpottanut meidän arkeamme, sillä aikataulut ovat niin tiukat ympäri vuoden, ettei oma ajattelu tunnu riittävän tarpeeksi pitkälle. Suunnittelu myös säästää meiltä aikaa muille töille.

Viestinnän suunnittelun lisäksi Telegraafi tuottaa sisältöä J-Isännöinnin nettisivuille ja päivittää säännöllisesti yrityksen sosiaalista mediaa. Ulkopuolinen tekijä oli kiireiselle isännöintitoimistolle toimiva ratkaisu.

– Tarvitsimme ulkopuolista tekijää juuri siitä syystä, että omassa organisaatiossamme ei ole tähän tehtävään resursseja. Lisäksi ulkopuolinen osaaminen oli tarpeen.

Nettisivujen uudistaminen kannatti

J-Isännöinnin uudet nettisivut julkaistiin syksyllä 2018. Uudistuksen myötä sivuista tehtiin responsiivisemmat, jolloin ne toimivat hyvin myös mobiililaitteissa. Uusille sivuille oli tarvetta.

– Nettisivujen uudistus oli erittäin ajankohtainen. Vanhat sivut olivat kahdeksan vuotta vanhat, ja aika oli ajanut niistä ohi. Lisäksi mobiilitoimivuus vanhoissa sivuissa ei ollut kohdillaan.

– Uusille sivuille saatiin valtavasti lisää asukasinformaatiota ja jatkossa sivujen muokkaaminen on huomattavasti helpompaa. Graafisen ulkoasun uudistumisen myötä myös värimaailma koki melkoisen muutoksen.

Uudistus on saanut kiitosta sekä oman talon sisältä että asiakkailta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä nettisivuihimme, ja asiakkailtakin on tullut niistä hyvää palautetta.

”Suunnitelmallisuus on helpottanut meidän arkeamme,
sillä aikataulut ovat niin tiukat ympäri vuoden, ettei oma ajattelu tunnu riittävän tarpeeksi pitkälle. Suunnittelu
myös säästää meiltä aikaa muille töille.”

Tilaa uutiskirje