Telegraafi Rovio Pet Foods

Kotimaisen koiranruokavalmistajan kokonaisvaltainen viestintä

Rovio Pet Foods Oy on tuore suomalainen yritys, joka valmistaa lemmikkieläinten kuivaruokia. Yritys panostaa laadukkaaseen lähituotantoon ja korkeaan kotimaisuusasteeseen.

Rovio Pet Foodsin tehdas, joka rakennettiin varta vasten lemmikkiruokien valmistukseen, käynnistyi Loimaalla lokakuussa 2020. Yhtiö työllistää välillisesti kymmeniä henkilöitä.

Rovio Pet Foodsin tuotteiden yhtenä pääraaka-aineena on tuore kokonainen kananmuna, mikä on maailmanlaajuisestikin ainutlaatuista. Lähes kaikki raaka-aineet ovat kotimaista lähituotantoa: esimerkiksi kaura tulee perustaja Tero Rovion omilta pelloilta ja munat hänen kanalastaan. Ensimmäisenä markkinoille tuodussa Werraton-koiranruokasarjassa on neljä tuotetta, jotka sopivat erilaisten koirien tarpeisiin.

Telegraafi on suunnitellut ja toteuttanut Rovio Pet Foodsin viestintää ja markkinointia, muun muassa viestintästrategian, mediatiedotteita, yrityksen nettisivut ja erilaisia mainosmateriaaleja.

– Saimme tulla projektiin mukaan jo varhaisessa vaiheessa, joten opimme hyvin tuntemaan roviolaisten energisyyden, maanläheisyyden ja tinkimättömän asenteen sekä tietysti heidän tuotteensa. Viestinnän suunnittelu ja toimenpiteiden toteuttaminen on helpompaa, kun ollaan jo kuin vanhoja tuttuja, Telegraafin viestintäkonsultti Ulla-Mari Uusitalo myhäilee.

Tilaa uutiskirje