Telegraafi LST Group

”Viestintäkumppani vapauttaa aikaa yrityksen ydintehtäviin”

Suomalainen sähkötekniikan konserni LST Group on tehnyt Telegraafin kanssa yhteistyötä jo vuodesta 2015. Konserniin kuuluvalle LST Servicelle Telegraafi on tehnyt graafista suunnittelua, rekrytointiviestintää
ja sosiaalisen median sisällöntuotantoa.

Telegraafi on tehnyt pitkään yhteistyötä LST Groupin kanssa, joten yhteistyö LST Servicen kanssa oli luontevaa jatkumoa.

– Aikaisemmasta yhteistyöstä oli erittäin myönteisiä kokemuksia, joten tämän pohjalta Telegraafi oli luonnollinen valinta myös meidän viestintäkumppaniksemme, kertoo LST Servicen toimitusjohtaja Ville Lehto.

LST Servicellä ollaan tyytyväisiä yhteistyöhön.

– Yhteistyö on sujunut erinomaisesti, ja työ on ollut laadukasta. Yhteydenpito on ollut sujuvaa puolin ja toisin. Pyyntöihimme reagoidaan aina välittömästi, ja homma viedään maaliin nopeasti ja ammattitaitoisesti. On myös mahtavaa huomata, että viestintätoimisto toimii oma-aloitteisesti ja ehdottaa meille viestintään liittyviä asioita.

Esitteet uuteen uskoon

Telegraafi on tehnyt LST Servicelle graafista suunnittelua ja tuottanut esimerkiksi esitteitä ja tarroja. Tämän lisäksi yritykselle on tehty sosiaalisen median markkinointia sekä rekrytointiviestintää.

– Näkyvyytemme sosiaalisessa mediassa on lähtenyt kasvuun selkeän ja hyvin toteutetun viestinnän ansiosta. Meiltä vapautuu aikaa ydintehtäviimme ja saamme tuloksena laadukasta sekä hyvin kohdennettua markkinointiviestintää.

Mainosmateriaalien kanssa LST ja Telegraafi ovat kehittäneet yhdessä toimivan kaavan.

– Annamme Telegraafille aiheen, faktat sekä kuvat ja he muotoilevat niistä kuhunkin kanavaan sopivia materiaaleja. Telegraafi pitää huolta siitä, että kaikki materiaalit ovat visuaalisesti laadukkaita ja yhtenäisiä. Olemme yhdessä uudistaneet tapaa, jolla esittelemme tuotteitamme ja palveluitamme. Tämä työ ei olisi onnistunut ilman Telegraafin apua.

Ville Lehdon mielestä on etu, että yrityksen viestintäkumppani tuntee yrityksen tavat toimia.

– On hienoa, että meillä on viestintäkumppani, joka tuntee talon ja toimintatapamme ja joka tekee meidän näköistämme materiaalia. Uskon, että yhteistyömme tulee jatkumaan ja kantamaan hedelmää tulevaisuudessakin.

Telegraafi LST Group portfolio
”Yhteistyö on sujunut erinomaisesti, ja työ on ollut laadukasta. Yhteydenpito on ollut sujuvaa puolin ja toisin. Pyyntöihimme reagoidaan aina välittömästi, ja homma viedään maaliin nopeasti ja ammattitaitoisesti.”

Tilaa uutiskirje