Telegraafi Aktia

Vinkkejä asunnonvaihtajille

Kiinteistönvälitysala hyötyy tehokkaasta viestinnästä. Telegraafi on toteuttanut Aktia Kiinteistönvälitykselle monipuolisia asumiseen liittyviä blogitekstejä asumista.fi-blogiin sekä kilpailuja sosiaaliseen mediaan.

Aktia Kiinteistönvälitys koostuu paikallisia kiinteistönvälitystoimistoista ja se on osa Aktia-konsernia. Telegraafi on tehnyt yhteistyötä Aktia Kiinteistönvälityksen kanssa vuodesta 2015.

Telegraafi on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Aktia Kiinteistönvälityksen asumista.fi-blogin sisältöä. Blogissa muun muassa tutustutaan eri asuinalueisiin Suomessa ja annetaan vinkkejä asunnon ostoon ja myyntiin. Blogiin toivottiin monipuolista ja säännöllisesti päivittyvää sisältöä.

– Hyvän viestinnän kautta vahvistamme ammatillista imagoamme ja haluamme kertoa lukijoille ja asunnonvaihtajille hyödyllisiä ja ajankohtaisia asioita, kertoo markkinointikoordinaattori Charlotte Salomaa.

Blogien ja some-sisällön lisäksi Telegraafi on tehnyt kiinteistönvälittäjien esittelyjä ja toteuttanut mediakampanjoita seitsemällä eri alueella.

– Telegraafilta saamme sujuvan yhteistyön kautta uusia ideoita aiheista ja sekä monipuolisen että hyvin suunnitellun vuosikellon. Myös ad hoc -asiat on hoidettu nopealla aikataululla, Salomaa kehuu.

”Hyvän viestinnän kautta vahvistamme ammatillista imagoamme ja haluamme kertoa lukijoille ja asunnonvaihtajille hyödyllisiä ja ajankohtaisia asioita.”

Tilaa uutiskirje