Telegraafi Hoidonvaikuttavuus.fi

Visuaalinen ilme Hoidonvaikuttavuus.fi-sivustolle

BCB Medicalin hallinnoima Hoidonvaikuttavuus.fi-sivusto kokoaa uusimmat kuulumiset kansallisesta hoidon vaikuttavuuden vertaisarvioinnista sekä siihen liittyvistä pilottihankkeista. Sivustolle kootaan myös kliinisiin laaturekistereihin ja hoidon vaikuttavuuteen liittyviä ajankohtaisia uutisia.

Telegraafi on suunnitellut sivuston visuaalisen ilmeen: typografian, värit sekä kuvamaailman. Telegraafi on auttanut sivujen sisällön suunnittelussa, sisällön tuottamisessa ja projektinhallinnassa. Lisäksi Telegraafi on suunnitellut ja toteuttanut Hoidonvaikuttavuus.fi-sivuston markkinointia varten muun muassa flyereita ja roll-uppeja.

– On ensiarvoisen tärkeää, että viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana asiansa osaava yhteistyökumppani, joka joustavasti ja nopealla aikataululla pystyy vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin, sanoo BCB Medicalin Chief Marketing Officer Leena Viljanen.

– Rakentaessamme Hoidonvaikuttavuus.fi-sivustoa Telegraafin asiantuntemus sisällön, toteutuksen ja visuaalisen ilmeen suunnittelussa oli ammattimaista, ja meidän ja asiakkaidemmekin toiveisiin reagoitiin nopeasti. Telegraafin monipuolinen osaaminen ja kattava palvelukokonaisuus sekä ratkaisukeskeinen asenne kaikessa tekemisessä on ollut kultaakin kalliimpaa toteuttaessamme viestinnän ja markkinoinnin projekteja, Viljanen jatkaa. 

Tutustu nettisivustoon >

”On ensiarvoisen tärkeää, että viestinnän ja markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa on mukana asiansa osaava yhteistyökumppani, joka joustavasti ja nopealla aikataululla pystyy vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin.”

Tilaa uutiskirje