Telegraafi Arjasmaa

Visuaalinen ilme Kaarinan uudelle hirsitalokohteelle

Arjasmaan rakentama uusi kahden paritalon ja kahden rivitalon kokonaisuus, As Oy Kaarinan Castellum rakentuu Kaarinaan syksyllä 2021. Hirsirakenteisen rivitalon markkinointia ja myyntiä varten haluttiin luoda moderni, harmoninen ja persoonallinen visuaalinen ilme.

Telegraafi suunnitteli asunto-osakeyhtiön visuaalisen ilmeen: logon, typografian ja värimaailman. Uuden visuaalisen ilmeen soveltamista varten laadittiin myös graafinen ohjeisto. Lisäksi Telegraafi toteutti tekstisisällöt kohdetta esittelevälle nettisivulle. Kohteen lanseerauskampanjaa varten Telegraafi suunnitteli ja toteutti mainosbannereita sekä sosiaalisen median mainoksia.

– Yhteistyö Telegraafin rautaisten ammattilaisten kanssa on ollut sujuvaa. He saivat nopeasti jutun juonesta kiinni, ja tiukka aikataulu piti. Laatu on meille tärkeää, ja olemme erittäin tyytyväisiä yhtenäisiin ja kohteen erityspiirteitä erinomaisesti tukeviin materiaaleihin, kertoo Arjasmaa Yhtiöiden asiakaspäällikkö Outi Ääri.

– Ainut harmi oli se, että kohde varattiin loppuun ennätyksellisen nopeasti ja osa laadukkaista materiaaleista sai nauttia suuren yleisön huomiosta vain lyhyen hetken. Telegraafin kanssa aikaa ei mene hukkaan, päästään nopeasti hommiin, aikataulut pitävät ja lopputulos on aina yhtä hurmaava.

Arjasmaa Castellum portfolio
Arjasmaa Castellum portfolio
”Laatu on meille tärkeää, ja olemme erittäin tyytyväisiä yhtenäisiin ja kohteen erityspiirteitä erinomaisesti tukeviin materiaaleihin.”

Tilaa uutiskirje