Telegraafi Strand Med

Visuaalinen ilme lääketieteen konsulttiyritykselle

Strand Med on suomalainen konsulttiyritys, joka tarjoaa due diligence -tarkastuksia lääketieteen näkökulmasta ulkomaisille terveydenhuoltoalan sijoittajille, sairaaloille sekä vakuutusyhtiöille. Yritys on perustettu vuonna 2007.

Telegraafi on suunnitellut Strand Medin logon, visuaalisen ilmeen, kuvamaailman ja peruslomakkeiston. Lisäksi Telegraafi on laatinut asiakkaalle graafisen ohjeiston.

Telegraafi on suunnitellut myös yrityksen www-sivujen rakenteen ja ulkoasun, tehnyt sivuston teknisen toteutuksen sekä avustanut sisällöntuotannossa.

– Kansainvälisillä markkinoilla operoivan kotimaisen konsulttiyrityksen paras näyteikkuna maailmalle ovat näyttävät ja toimivat verkkosivut. Telegraafin avulla saimme yrityksellemme sivuston, joka tuo erinomaisesti esille osaamistamme, palvelujamme sekä aikaisempia asiakkaitamme. Yhteistyö oli erityisen helppoa ja sujuvaa, kertoo Strand Medin projektipäällikkö Laura Rantanen.

Tutustu nettisivustoon >

”Kansainvälisillä markkinoilla operoivan kotimaisen konsulttiyrityksen paras näyteikkuna maailmalle ovat näyttävät ja toimivat verkkosivut.”

Tilaa uutiskirje