Telegraafi BCB Medical

Visuaalisia töitä BCB Medicalille

BCB Medical on lääketieteellisen tiedon keräämiseen ja analysointiin keskittynyt yritys, joka yhdistää, analysoi ja havainnollistaa eri lähteistä kerättyä kliinistä tietoa ymmärrettävään muotoon. Telegraafi on ollut mukana toteuttamassa BCB Medicalin viestintää vodesta 2013 lähtien.

Yhteistyön myötä Telegraafi on suunnitellut ja tuottanut BCB Medicalille monipuolisesti erilaisia graafisia töitä, kuten esitteitä, PowerPoint-esityksiä, kortteja, julisteita, lehti-ilmoituksia sekä messumateriaaleja.

– Yhteistyö Telegraafin kanssa on ollut aktiivista, joustavaa ja vuorovaikutteista. Olemme iloisia siitä, että olemme löytäneet paikallisen toimijan, jonka palvelukokonaisuus on monipuolinen ja kattava ja vastaa täysin meidän tarpeisiimme, sanoo BCB Medicalin Chief Marketing Officer Leena Viljanen.

– Erityisen ilahduttavaa on nähdä se into, osaaminen ja palvelualttius mitä Telegraafilta löytyy. Asiat hoituvat nopeasti ja työn laatu on varmasti alan parasta osaamista, Viljanen jatkaa.

Telegraafi BCB Medical portfolio
”Olemme iloisia siitä, että olemme löytäneet paikallisen toimijan, jonka palvelukokonaisuus on monipuolinen ja kattava ja vastaa täysin meidän tarpeisiimme.”

Tilaa uutiskirje