Telegraafi Naantalin Energia

Visuaalista viestintää Naantalin Energialle

Telegraafin ja Naantalin Energian yhteistyö alkoi jo vuonna 2010. Pitkä yhteistyö on tuonut suunnitelmallisuutta ja laatua pienen ja paikallisen energiayhtiön viestintään.

Yhteistyön myötä Telegraafi on suunnitellut ja toteuttanut Naantalin Energialle monipuolisesti erilaisia graafisia töitä, kuten esitteitä, uutiskirjeitä, flyereita, bannereita, julisteita sekä lehti-ilmoituksia. Lisäksi Telegraafi on toteuttanut sosiaalisen median sisältöjä muun muassa energiavinkki-videoiden muodossa.

Telegraafi on suunnitellut Naantalin Energialle oman asiakastiedotteen, joka jaetaan Naantalin kaupungin julkaiseman NASTA-tiedotuslehden välissä kaksi kertaa vuodessa. Telegraafi on ideoinut lehden ulkoasun ja tuottanut sen ajankohtaisiin energia-asioihin liittyvän sisällön.

Vuonna 2019 Telegraafi oli mukana Naantalin Energian nettisivujen uudistuksessa. Sivuston rakenne muokattiin entistä paremmaksi, ja ostoprosessi kehitettiin helpommaksi. Lisäksi Telegraafi tuotti sivusisältöjä sekä suunnitteli ja toteutti muutoksia sivuston ulkoasuun.

– Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Telegraafin toimintaan. Oma työmme on saanut ulkopuolisten silmien avulla lisää ammattimaisuutta ja suunnitelmallisuutta. Olemme saaneet myös paljon uusia ideoita viestinnän toteuttamiseen, snoo Naantalin Energian toimitusjohtaja Pasi Haarala.

Telegraafi Naantalin Energia portfolio
Telegraafi Naantalin Energia portfolio
”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Telegraafin toimintaan. Oma työmme on saanut ulkopuolisten silmien avulla lisää ammattimaisuutta ja suunnitelmallisuutta. Olemme saaneet myös paljon uusia ideoita viestinnän toteuttamiseen.”

Tilaa uutiskirje