Telegraafi graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu

Viestintä ei ole vain sanoja. Vahvista viestiäsi visuaalisesti ja valitse sille parhaiten sopivat graafisen suunnittelun keinot.

Visuaalisuus on olennainen osa yrityksen näkyvyyttä ja viestintää. Meiltä saat kattavat graafisen suunnittelun palvelut sekä digitaalisiin että printtimedian tarpeisiin.

Luomme yritykselle graafisen ilmeen ja logon sekä visuaalisten elementtien käyttöä ohjaavan graafisen ohjeiston. Panostamme viestinnässä kirjallisen ilmaisun lisäksi myös kuvituksiin, kuvasuunnitteluun ja tiedon visualisointiin infografiikalla. Teemme tarvittaessa kuvankäsittelyn, mediasuunnittelun ja varaamme ilmoitustilat.

Sähköisiin kanaviin suunnittelemme ja toteutamme e-julkaisuja, interaktiivisia PDF:iä, mainosbannereita, sosiaalisen median mainoksia ja mainostauluja. Graafinen osaamisemme kattaa myös erilaiset painotuotteet kuten yrityksen peruslomakkeiston (kirjepohjat, kirjekuoret, käyntikortit, PPT-esityspohjat), asiakaslehdet, lehti-ilmoitukset, esitteet sekä teippaukset, opasteet ja tarrat. Taitamme lehtiä, vuosikertomuksia ja muita julkaisuja.

Miksi graafinen suunnittelu ja graafinen ohjeisto kannattaa?

  • Yhtenäinen graafinen ilme, joka näkyy kaikessa yrityksen toiminnassa ja materiaaleissa, lisää tunnettuutta ja tukee myyntiä ja markkinointia.
  • Graafinen ohjeisto on hyödyllinen apuväline: se on nopea ja selkeä tapa jakaa visuaalisen ilmeen säännöt ja tarvittavat elementit työntekijöille ja sidosryhmille, ja se helpottaa työntekoa, toimii muistin tukena ja auttaa viestinnän suunnittelussa.
”Yrityksen yhtenäinen graafinen ilme lisää
tunnettuutta ja tukee myyntiä ja markkinointia.”

Referenssit

Tilaa uutiskirje